STYKGODS

Stykgods er i sikre hænder hos Nagel Liller A/S. Vor stykgods-afdeling råder nemlig over en meget fleksibel vognpark, så vi altid kan vælge den rigtige løsning til lige nøjagtig dit behov - uanset, om det gælder stykgods, partigods eller hele læs.

 

Vi samler forskellige forsendelsesstørrelser til effektiv og hurtig levering! Uanset, om du skal fragte en karton eller mange paller – ved transport af dine stykgods-forsendelser nyder du godt af vor størrelse. Vi samler forskellige forsendelses-størrelser til effektiv og hurtig levering.


Gennem vort veludviklede distributionsnetværk kan vi tilbyde dig en meget bred transportløsning, hvor du som kunde kan nøjes med en transportudbyder – nemlig Nagel Liller og det stykgodskoncept samt de optimeringsmuligheder, som vi gennem årelange erfaring har opbygget og videreudviklet.

Vi har også stor erfaring med og ekspertise i at planlægge alle slags transporter, og vi leverer dagen efter i hele Danmark, hvis varerne er i vore terminal inden klokken 17.00. Vor online Tracking & Tracing sikrer den nødvendige gennemsigtighed – alle vigtige transportoplysninger sendes allerede fra køretøjet. På den måde bevarer du overblikket!