KERNEKOMPETENCER

Nagel Liller A/S vil kunne imødekomme kundernes stigende krav til Just In Time, dag til dag samt nat leverancer og fødevarebranchens efterspørgsel efter hurtigere gennemløbstid og kortere ordrecyklus.

Hurtig og præcis levering er en selvfølge, men Nagel Liller er også din professionelle sparringspartner, når der skal planlægges helstøbte transport-løsninger. Vi leverer altid løsninger, der har den enkelte kundes behov i centrum - og løsninger, der er alsidige og fleksible. Fra planlægningen over afhentningen og transporten til leveringen, skal vore kunder og deres modtagere opleve tryghed og præcision i de leverancer, vi står bag.

 

INDIVIDUALITET OG KVALITET


Skræddersyede logistikløsninger og individuelle temperaturkoncepter betyder mindre arbejde i logistikadministrationen, øger effektiviteten og sikrer vore kunder et forspring inden for effektivitet og fleksibilitet.

Vore kunder er stærkt afhængige af, at vi overholder leveringstider og passer godt på deres gods, når det er i vor varetægt – hos Nagel Liller lægger vi derfor vægt på høj kvalitet. Uanset hvilken fragtopgave vi løser.

Med egne afdelinger i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov med 17.500 m2 under tag, tilbydes en ægte national dækkende service med nærhed til både afsender og modtager.

Vi bestræber os hele tiden på at være på forkant med udviklingen og vore veluddannede chauffører, vore samarbejdspartnere og vor kompakte administration sikrer hurtige og effektive transportløsninger med kort reaktionstid.
        

TRANSPARENS OG ANSVARBEVIDSTHED


Til transportopgaverne har Nagel Liller A/S sin egen vognpark med mere end 150 trækkere og 300 trailere, ligesom der forsat indsættes selvstændige og renommerede vognmænd som underleverandører, hvilket er med til at sikre en meget fleksibel transportkapacitet.

Vi leverer altid løsninger, der har den enkelte kundes behov i centrum - og løsninger, der er alsidige og fleksible. Fra planlægningen over afhentningen og transporten til leveringen – et logistisk samarbejde, som giver og skaber værdi for alle parter.

Alle vores transporter og andre ydelser gennemføres naturligvis i overensstemmelse med gældende dansk og international lovgivning.

 

NETVÆRK


Ved konstant at videreudvikle vor transportorganisation, er vi i stand til at imødekomme dine kvalitetskrav i alle temperaturkategorier – din garanti for kvalitet.

Gennem Nagel-Groups eget netværk kan der tilbydes fødevaretransporter videre til hele Europa - i alle sendingsstørrelser og temperaturklasser, en enestående fordel for det nye selskab og dets kunder.